Bantu selamatkan 10 nyawa dengan NESTLÉ OMEGA PLUS®.

Sempena Bulan Jantung Sedunia ini, sertai kami untuk meningkatkan kesedaran terhadap penyakit kardiovaskular dan kesihatan jantung. 20 sen daripada setiap produk NESTLÉ OMEGA PLUS® yang dijual akan didermakan kepada Yayasan IJN untuk membantu 10 individu mendapatkan prosedur rawatan jantung. Marilah sama-sama menjaga kesihatan jantung dengan menyokong kempen ini sepanjang bulan September!

Hulurkan bantuan dengan cara berikut.

Maklumat lanjut tentang NESTLÈ OMEGA PLUS®®.

Terbukti berkesan merendahkan kolesterol

Susu NESTLÉ OMEGA PLUS® adalah satu-satunya susu berkalsium tinggi yang mengandungi 1.2g sterol tumbuhan daripada ACTICOL®. ACTICOL® menghalang penyerapan kolesterol ke dalam aliran darah dan dengan ini telah terbukti berkesan merendahkan tahap kolesterol*. Dengan hanya dua hidangan sehari, NESTLÉ OMEGA PLUS® juga memenuhi 96% keperluan kalsium harian orang dewasa, mengandungi Omega 3 & 6 yang seimbang dan kurang lemak.

* Sumber : Thomsen AB, et al. Eur J Clin Nutr 2004; 58:860-870

Apa itu ACTICOL®?

ACTICOL® adalah sterol tumbuhan semulajadi yang menyerupai bentuk kolesterol. Di dalam usus, ACTICOL® akan bersaing dengan kolesterol dan diserap ke dalam aliran darah. Ini akan mengurangkan penyerapan kolesterol ke dalam aliran darah dan menyingkirkan kolesterol yang tidak diserap daripada badan.

Beli sekarang untuk menderma.

SERTAI CABARAN 30
HARI
UNTUK
MEMENANGI HADIAH HEBAT!

Jantung anda akan berterima kasih. Selain itu, pelbagai hadiah hebat untuk dimenangi!

 • Hadiah Utama

  Kereta Myvi serba baru + perlindungan insurans hayat
  Allianz bernilai RM80,000

 • 18 x hadiah cabutan bertuah

  Hadiah misteri bernilai RM200++

 • 18 x Hadiah bulanan

  hamper produk NESTLÉ OMEGA PLUS® dan pakej kesihatan
  IJN bernilai RM1,000++